Morningstar-alumiiniveneet

Saatavilla nyt myös Suomessa!

Australialaiset pitkän linjan venesuunnittelijat kokeneina suunnittelivat, loivat pohjan, kehittivät metallinmuokkausteknologian ja uuden veneiden valmistusmenetelmän. Suunnittelutyö siirrettiin käytäntöön Taiwaniin, jossa oma CADCAM Pty tehdas aloitti Morningstar-veneiden tuotannon. Aiemmin CADCAM Pty on toiminut saksalaisten autotehtaiden alumiiniosien valmistajana. Alumiinin käsittelystä on näin kaikki tietämys ja tehtaalla on huippunykyaikaiset tuotantolaitteet ja pitkän kokemuksen omaava henkilöstö.

Morningstar-veneitä on valmistettu jo tuhansia ja niitä viedään useisiin maihin. Päämarkkinoina ovat Australia, USA, Kanada, Ranska, Uusi-Seelanti, Japani ja muut Aasian alueet. Tähän asti käyttöalueina ovat pääosin olleet vaativat meriolosuhteet mm. Australian, USA:n ja Kanadan rannikoilla. Näissä vesissä Morningstar-alumiiniveneet ovat joutuneet todelliseen koetukseen ja osoittaneet rakenteellisen vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Näitä veneitä on siis saatavilla myös Suomessa. Hinta- ja laatuominaisuuksiltaan Morningstar-vene on varmasti kilpailukykyinen vaihtoehto.

Millaisen veneen sinä valitset?

Jokainen Morningstar-vene tehdään tilauksen mukaan ja juuri sellaiseksi, kuin loppukäyttäjä sen haluaa. Ostaja päättää veneensä varusteet ja mm. veneen värin.

 

Kiinnostuitko Morningstar-veneistä?