Morningstar-alumiiniveneet

Saatavilla nyt myös Suomessa!

Australialaiset pitkän linjan venesuunnittelijat loivat pohjan, kehittivät metallinmuokkausteknologian ja uuden valmistusmenetelmän. Suunnittelutyö siirrettiin käytäntöön Taiwaniin, jossa CADCAM Pty tehdas aloitti Morningstar-veneiden tuotannon. Aiemmin CADCAM Pty on toiminut saksalaisten autotehtaiden alumiiniosien valmistajana. Alumiinin käsittelystä on näin kaikki tietämys ja tehtaalla on huippunykyaikaiset tuotantolaitteet ja pitkän kokemuksen omaava henkilöstö.

Morningstar-veneitä on valmistettu jo tuhansia ja niitä viedään useisiin maihin. Päämarkkinoina ovat USA, Kanada, Ranska, Australia, Uusi-Seelanti, Japani ja muut Aasian alueet. Tähän asti käyttöalueina ovat pääosin olleet vaativat meriolosuhteet mm. Australian, USA:n ja Kanadan rannikoilla. Näissä vesissä Morningstar-alumiiniveneet ovat joutuneet todelliseen koetukseen ja osoittaneet rakenteellisen vahvuutensa ja luotettavuutensa.

Nyt veneitä on saatavilla myös Suomessa. Hinta- ja laatuominaisuuksiltaan Morningstar-vene on kilpailukykyinen vaihtoehto.

Millaisen veneen sinä valitset?

Jokainen Morningstar-vene tehdään tilauksen mukaan ja juuri sellaiseksi, kuin loppukäyttäjä sen haluaa. Ostaja päättää veneensä varusteet ja mm. veneen värin.

 

Kiinnostuitko Morningstar-veneistä?